Bispehagen samtalesenter logo

Konsert med Randi Tytingvåg Trio & boksamtale om historien bak boken Hjemover

Publisert:

I anledning sitt nye album har Randi skrevet boken «Hjemover.» Boken tar utgangspunkt i sanglyrikken fra albumet «Hjem», og hun vil gjerne dele litt mer av historiene bak sangene. Gjennom samtale med Unn Rosenberg ved Bispehagen, vil hun beskrive mer om prosessen hun stod i da hun var syk, og i tiden etterpå. Boken kan leses for seg eller som en fordypning i sangene. Helge Torvund er redaktør for boken.

RANDI TYTINGVÅG TRIO består av Randi på vokal, Dag Vagle på gitar, vokal og kor, og Erlend E. Asland på tenorgitar, banjo, mandola og kor.  

Randi Tytingvåg Trio har skapt et unikt lydbilde inspirert av folk, jazz og visesjangeren. De har spilt sammen i over 10 år og turnert jevnlig i Norge, Tyskland og Østerrike. «Hjem» er deres femte album sammen. Randi har skrevet musikken, og tekstene har hun skrevet i nært samarbeid med Helge Torvund. Denne gang har de skrevet om lengselen etter å finne veien hjem. For å finne veien må vi stadig forvalte erfaringene våre og lytte oss fram til hvem vi er nå. Både som enkeltindivider og som samfunn.

Trioen opptrer på «gamlemåten»; alle tre rundt én mikrofon. Her kommer du tett på musikken og historiefortellingen. Uttrykket deres minsker avstanden mellom sal og scene. Et unikt lite kammerorkester!

Albumet «Hjem» og boken «Hjemover» gir et ærlig bilde av krevende prosesser vi som mennesker kan møte på vår livsreise. Det vil være mulig å få kjøpt signert album og bok i pausen og etter konserten.

 www.tytingvaag.no

Bispehagen, Duesvei 5. 25. januar kl. 19:00. Dørene åpnes kl. 18:40.

Påmelding: post@bispehagen.no

Billettpris kr. 300.- vipses ved inngang.